Категорії розділу

Міні-чат

Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 12:28

Головна » 2011 » Жовтень » 3 » Фестиваль книги
14:51
Фестиваль книги

Десь там по Львовах, Києвах, Одесах та Харковах гучать книжкові ярмарки. А в нас? Іще не навчились видавництва, яких є та є, не тільки видати книжку, а й поширити її, продати читачеві. А раз не вміють видавництва, то беруться за це бібліотеки. Вчетверте обласна бібліотека імені О.Бойченка проводить фестиваль книги. Нинішньої осені він вийшов на центральну вулицю міста. Чого тут лишень не було: літературні гуртування у спеціалізованих ятках показали своїх авторів (НСПУ, літоб’єднання «Степ», Конгрес літераторів), видавництва – книги місцевих майстрів слова, книгарні – з-поза меж краю. А ще були конкурси, а ще звучало слово поетичне від мікрофона… Справжній фестиваль. Від ранку до вечора: гамір не тільки на вулиці Леніна, а й по всій окрузі, бо ж телевізія все це показала не лишень на обласному телеканалі.

Фестиваль підтверджує думку: книга живе. А читачі сподіваються, що міські й обласні керівники від культури не тільки організовуватимуть подібні фестивалі, а й наповнюватимуть його новими книгами письменників, краєзнавців, мастаків і видавців Кіровоградщини.
Переглядів: 1177 | Додав: literary | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
зв'язок з нами - literarylifekirovohrad@gmail.com  Літературний сайт Рукопис літературна Україна Студія Микола Джеря   Дух Волі - суспільно-політичне інтернет-виданняУкраїнські традиціїУкраїнська книга Просвіта Голод